videoproducties

Manier van werken aanstekelijk in beeld

beeld

brengt

beweging

Effectief de inhoud en voortgang van veranderingen delen blijft een grote uitdaging. Traditionele manieren van communiceren (zoals de nieuwsbrief, zeepkist en het intranet) werken vaak maar matig. Dit was voor ons de aanleiding om beeld in te zetten bij verandering.

Beleven en verder bouwen
Zet beeld in om mensen te raken en te bewegen. Deel de ambitie en laat de visie op de toekomst zien. Of laat de kracht en de valkuilen in de huidige manier van werken zien en beleven. Geen droge powerpoints die kunnen leiden tot verstarring. Maar beelden die mensen bewegen. En als je video waarderend inzet, dan kun je laten zien waar de visie al gebeurt. Dan kunnen mensen hierop verder bouwen. En wil je successen vieren, laat ze dan zien en beleven!

Wilt u zelf met uw team een film maken tijdens een workshop? Bij visieontwikkeling, teambuilding of leiderschapsontwikkeling? Maak dan met uw collega’s een film item. Dan bent u even zelf filmmaker. En dan kunt u na de workshop uw visie beeldend communiceren met andere collega’s.

inhoud

die

raakt

Onderscheidend
Wij onderscheiden ons van andere videoproducenten doordat we videoproducties maken vanuit ons vakgebied (organisatieontwikkeling en -advies). Door onze ervaring zijn we in staat datgene dat u met een video in uw organisatie beoogt concreet te vertalen in een script. Als er voor de film interviews gedaan moeten worden, dan stellen we vragen vanuit onze achtergrond als adviseur. Bij ons heeft u alles in één hand, van idee tot en met artistieke en technische realisatie. Wij hebben meer dan 50 videoproducties voor profit en not for profit organisaties in verandering geproduceerd.

Wanneer?
Wanneer de powerpoints, nieuwbrieven en het intranet weinig effect meer hebben. Als u mensen wilt inspireren en bewegen mee te veranderen. Als u het goede gevoel wil overbrengen. Of gewoon: als u iets wilt laten zien. 

De videoproductie wordt gerealiseerd vanuit Oog voor Verandering.

Adres

Bezoekadres

Gardameer 13

3825VN Amersfoort

Postadres

Kapteynstraat 11

1223CA Hilversum

ela wichowska

ela@wow-consult.com

+31 (0)651989026

frank ottenhoff

frank@

oogvoorverandering.nl

+31 (0)646081796

gwendolyn rutten

gru@

insync.nu

+31 (0)628645258

Uw privacy is belangrijk voor ons