TEAMONTWIKKELING

Vertrouwen en kracht met een stem voor ieder

Kracht

van

team

Teams worden vaak samengesteld op basis van vakmanschap. De huidige tijd vraagt echter meer dan een optelsom van vakdisciplines. Even belangrijk zijn goede onderlinge werkrelaties en elkaars talenten kennen en inzetten. Zo haal je als team resultaat. 

Vertrouwen en kracht
In de praktijk zien we veel teams druk bezig met uitvoeren. Fricties zijn er wel maar de rust ontbreekt om de effectiviteit van het team te verbeteren. In onze trajecten scheppen wij rust en ruimte waardoor een team haar eigen richting en werkwijze kan bepalen.

Trots en vertrouwen versterken, confronteren en het team meer in haar kracht zetten kenmerken onze aanpak.  Ieder krijgt een stem. Wij grijpen aan bij wat er op dat moment speelt en sluiten daarbij aan op de actuele behoefte. Storing krijgt voorrang: oude knelpunten waar mensen al jaren tegenop lopen worden eerst opgeruimd.

Tussen

 

teams

Inter teamontwikkeling
Niet alleen binnen teams samenwerken is belangrijk maar ook samenwerken tussen teams, afdelingen of groepen managers. Zo hebben wij gewerkt aan het verbinden van senior management met ploegchefs om de strategie van een onderneming samen te realiseren. Maar ook hebben we bijvoorbeeld geholpen bij het oplossen van de fricties en het beter samenwerken tussen een divisie en de materieeldienst van een onderneming.

Wanneer?
Als het samen werken en combineren van kennis en ervaring doorslaggevend is voor goed presteren. En als verschillende inzichten nodig zijn om vernieuwingen in diensten of werkwijzen te realiseren.

Adres

Bezoekadres

Hogesteeg 91

3826BD Amersfoort

Postadres

Kapteynstraat 11

1223CA Hilversum

ela wichowska

ela@wow-consult.com

+31 (0)651989026

frank ottenhoff

frank@

oogvoorverandering.nl

+31 (0)646081796

gwendolyn rutten

gru@

insync.nu

+31 (0)628645258

Uw privacy is belangrijk voor ons