LEIDERSCHAP

Richten, verbinden en leren

mindset

+ houding

+ gedrag

= invloed

Leiderschap staat onder druk. Meer eigen verantwoordelijkheid van medewerkers lijkt leiderschap overbodig te maken. Maar om als organisatie te overleven is er een vorm van leiderschap nodig. Namelijk het uitzetten van een koers en mensen faciliteren om met elkaar te werken aan verbetering en vernieuwing.

Mindset + houding + gedrag = invloed
Leiderschap is richten, verbinden en leren. Zo haal je blijvende resultaten op korte en lange termijn. Vooral het werken aan een betere samenwerking tussen afdelingen en groepen kan de business een flinke ‘boost’ geven.

Leiderschap is een keuze. Wij laten leiders werken vanuit hun persoonlijke wil. Weten wie je bent en waar je voor staat zien wij als een belangrijk fundament om als leider invloed uit te oefenen. 
Alleen vaardigheden aanleren maakt je nog geen leider van invloed. Alleen anders tegen dingen aankijken evenmin. Gelijktijdig werken aan mindset, houding en gedrag wel. Anders gaan kijken, je anders opstellen en anders handelen geeft nieuwe invloed.

al

doende

leren

Al doende leiderschap leren
Trainingen zijn beperkt houdbaar. Leiders leren het meest van en in de praktijk. ‘Learning by doing’ staat in onze trajecten centraal. In dit praktijkleren gaan we telkens een cyclus door met drie fasen:
Onderzoek.
Wat zijn je kwaliteiten en valkuilen? En wat wil je je in de eerstkomende periode eigen maken?
Uitdaging.
Hoe stap je uit je comfortzone? Welke praktijksituatie daagt je uit om nieuwe kwaliteiten uit te proberen? En hoe faciliteer je de uitdaging voor jouw medewerkers?
Support.
Hoe borg je wat je je eigen hebt gemaakt? Hoe organiseer je steun voor je al doende leren? En ook hoe steun jij je medewerkers in hun praktijkleren?

Wanneer?
Als de markt om ander gedrag vraagt en daarmee om ander leiderschap. Bijvoorbeeld bij een beweging naar een effectievere way of working, een beweging naar zelfregulering of een beweging naar voortdurend leren.

Adres

Bezoekadres

Hogesteeg 91

3826BD Amersfoort

Postadres

Kapteynstraat 11

1223CA Hilversum

ela wichowska

ela@wow-consult.com

+31 (0)651989026

frank ottenhoff

frank@

oogvoorverandering.nl

+31 (0)646081796

gwendolyn rutten

gru@

insync.nu

+31 (0)628645258

Uw privacy is belangrijk voor ons