persoonlijke coaching

Samen zoeken naar wat werkt voor jou

jouw

vraag 

centraal

Denk je ook weleens: ik wil het oude vuur weer terug? Iedereen heeft een ander beginpunt bij coaching. De één heeft vragen over professionele ontwikkeling en het versterken van competenties, de ander is op zoek naar een sparringpartner om te reflecteren of te groeien. Wat je vraag ook is, hij staat altijd centraal in onze begeleiding.

Doen wat bij jou past
Wij zijn no-nonsense en betrokken in onze coaching. Samen zoeken wij wat werkt voor jou. In individuele gesprekken krijg je helder wat jouw kernvraag is en hoe je verandering in gang kunt zetten. Ook eventuele belemmeringen of blokkerende gedachtes komen aan bod. Je verheldert waar je staat en wat je doel is. Vervolgens ontdek je wat je nodig hebt om daar te komen. Misschien is het een opleiding, misschien is het lef, misschien is het dat je nu wel eens duidelijk wilt gaan communiceren naar anderen. In ieder geval zorgen we ervoor dat het concreet wordt wat je anders gaat doen.

anders 

doen

Hoe wij werken
Tijdens het traject werken we met verschillende technieken: Strenghtsfinder, Oplossingsgericht coachen, MBTI (Myers-Briggs Type Indicator), RET (Rationeel Emotieve Training), Focussen (concentratietechniek), Voice Dialogue, Systemisch werken, rollenspellen en oefenen met eigen praktijksituaties behoren tot de mogelijkheden.
Wij hanteren de beroepscode van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP).

  Wanneer?
  Voor iedereen die persoonlijk wil groeien.

  Adres

  Bezoekadres

  Hogesteeg 91

  3826BD Amersfoort

  Postadres

  Kapteynstraat 11

  1223CA Hilversum

  ela wichowska

  ela@wow-consult.com

  +31 (0)651989026

  frank ottenhoff

  frank@

  oogvoorverandering.nl

  +31 (0)646081796

  gwendolyn rutten

  gru@

  insync.nu

  +31 (0)628645258

  Uw privacy is belangrijk voor ons