ASSESSMENTS

Persoonlijke verandering en selectie

Organisaties kun je geen hand geven. Mensen wel. Als mensen persoonlijk anders gaan werken, dan gaat de organisatie anders werken. Daarom is selectie en persoonlijke verandering zo belangrijk.

Wij ondersteunen selectie en persoonlijke verandering met drie soorten assessments.

Ontwikkelassessments

Loopbaanasssessments

Selectieassessments

Aan ons verbonden

Wij werken nauw samen met professionals waarmee we ons gedachtegoed en onze aanpak op gebied van assessments en organisatieontwikkeling delen.

Iris van den Burg
Psycholoog en coach

[under construction]

Relinde Koks
Vitaliteitscoach

Relinde helpt organisaties, vanuit haar ruime ervaring als arbeid & organisatie-psycholoog, om de juiste mensen op de juiste positie te plaatsen. Dit doet zij vanuit een scherpe analytische blik, met oog en gevoel voor de unieke talenten en profielen van mensen. Duidelijk in haar adviezen, plezierig in de relatie.

Bobby Diekstra
Loopbaanadviseur en coach

Bobby is een ervaren loopbaanpsycholoog gespecialiseerd in oplossingsgerichte coaching voor werk, leven en loopbaan. Haar kracht is nieuwsgierigheid en invoelingsvermogen. Zij gaat op zoek naar wat mensen drijft en waar ze sterk in zijn. Zij creëert helderheid in vraagstukken en ziet altijd aanknopingspunten waar mensen mee verder kunnen. Met veel enthousiasme, tastbaar en concreet.

Adres

Bezoekadres

Hogesteeg 91

3826BD Amersfoort

Postadres

Kapteynstraat 11

1223CA Hilversum

ela wichowska

ela@wow-consult.com

+31 (0)651989026

frank ottenhoff

frank@

oogvoorverandering.nl

+31 (0)646081796

gwendolyn rutten

gru@

insync.nu

+31 (0)628645258

Uw privacy is belangrijk voor ons