SELECTIEASSESSMENT

Weloverwogen invullen van sleutelposities

STRATEGIe

bepalend

Selectieassessment
Sleutelposities zijn doorslaggevend voor de continuïteit en manier van werken van uw organisatie. De juiste mens op de juiste plek heeft hier een groot gewicht.  Maar wat vraagt de nieuwe functie of rol van de persoon? En heeft een kandidaat voldoende te bieden om effectief te kunnen zijn in de gewenste functie of rol? Wij voeren selectieassessments uit gericht op het weloverwogen invullen van sleutelposities en bij het bouwen van nieuwe (project)teams.

Met kennis van zaken
Dat we state of the art zijn is vanzelfsprekend. Onze assessments onderscheiden zich doordat wij vanuit strategische optiek kijken naar wat de gewenste manier van werken van uw organisatie is. Daaruit leiden wij samen met u af welke eisen dat stelt aan de personele invulling van een belangrijke positie. Wij zetten psychologische tests in, voeren een competentiegericht interview en zien in een rollenspel of de kandidaat voldoende leervermogen heeft en doet wat voor de sleutelpositie nodig is. Al aan het einde van onze assessments geven we een eerste indruk terug. Onze selectieassessments zien wij ook als een opstap naar verdere persoonlijke ontwikkeling van de kandidaat.

Teamanalyse
Een bijzondere toepassing van ons selectieassessment is het maken van een teamanalyse. Dit is het onderzoeken hoe de verschillende posities in (project)teams of een MT het beste kunnen worden ingevuld. Hierbij is het geheel meer dan de som der delen. Wij analyseren de gewenste rollen afzonderlijk maar ook in samenhang met elkaar. Beoogd resultaat: een sterk en aanvullend team

Wanneer?
Als u een sleutelpositie wilt invullen en u uw organisatie daarmee wil versterken. Een organisatie die werkt op de manier die u nodig heeft voor de toekomst.
Verder zien wij dat het juist bemensen van (project)teams steeds belangrijker wordt voor het slagen van projecten. ‘First who, then what’

Adres

Bezoekadres

Hogesteeg 91

3826BD Amersfoort

Postadres

Kapteynstraat 11

1223CA Hilversum

ela wichowska

ela@wow-consult.com

+31 (0)651989026

frank ottenhoff

frank@

oogvoorverandering.nl

+31 (0)646081796

gwendolyn rutten

gru@

insync.nu

+31 (0)628645258

Uw privacy is belangrijk voor ons