LOOPBAANASSESSMENT

Loopbaan in eigen hand nemen

EIGEN

WIL EN

REALITEIT

Loopbaanassessment
Wat te doen als een leider of medewerker op een kruispunt in zijn loopbaan staat? Of als je als leider je mensen in beweging wil brengen door hun te stimuleren om zelf de regie over de eigen toekomst te nemen? Ons loopbaanassessment is een energie gevend programma waarmee de deelnemer in één dag de energie en inzichten vergaart om zijn loopbaan in eigen hand te nemen.

Wel dromen, geen zandkastelen
We werken niet vanuit een fabrieksmodel maar door keuzemodules maken we het loopbaanassessment écht passend op persoon en resultaat. We boren de energie van de deelnemer aan door diepgaand naar de eigen wil te zoeken en dit af te zetten tegen de realiteit. Wel dromen, geen zandkastelen.

Hoe wij werken
We zetten drie adviseurs in en daarmee heeft de deelnemer drie spiegels. De deelnemer schrijft een eigen loopbaanplan waarmee de regie in eigen handen ligt. Familie, vrienden en collega’s geven rijke input vanuit verschillende invalshoeken. De dag levert concrete stappen op om morgen mee aan de gang te gaan.

Programma
Van tevoren bepalen we welk soort gesprekken voor jou het meest effectief zijn. Voorafgaand aan het assessment vul je drie vragenlijsten in en haal je feedback op in je omgeving.
Het loopbaanassessment is een dagprogramma, waarin je ’s morgens drie adviseurs spreekt over wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. De resultaten van de gesprekken, de feedback en de vragenlijsten bespreek je ’s middags met je adviseur en jullie trekken samen conclusies. Je maakt een persoonlijk loopbaanplan met heldere doelen, concrete stappen en een planning.

Wanneer?
Het loopbaanassessment is voor iedereen die zich diepgaand en in korte tijd wilt richten op zijn/haar loopbaanvraag. Als iemand toe is aan een nieuwe stap. Als iemand vast komt te zitten. Als er beweging in de organisatie nodig is.
Bijvoorbeeld als je wilt kiezen tussen verschillende mogelijkheden, of als je leeftijd een rol gaat spelen in je geloof in eigen mogelijkheden.
Of als je constateert dat je mensen al lang in hetzelfde vak zitten en de organisatie vernieuwing nodig heeft.

Soms is een loopbaanassessment op één dag te intensief en wil je de begeleiding uitspreiden over een langere tijd. Dan zijn een reeks loopbaangesprekken met tijd ertussen een betere optie.

Adres

Bezoekadres

Hogesteeg 91

3826BD Amersfoort

Postadres

Kapteynstraat 11

1223CA Hilversum

ela wichowska

ela@wow-consult.com

+31 (0)651989026

frank ottenhoff

frank@

oogvoorverandering.nl

+31 (0)646081796

gwendolyn rutten

gru@

insync.nu

+31 (0)628645258

Uw privacy is belangrijk voor ons