LEIDINGGEVEN OP AFSTAND

En toch dichtbij

dichtbij

op afstand

Sinds COVID-19 werken jij en je team (deels) thuis. Daarmee verandert ook jouw leiderschap. En dat roept de vraag op: Hoe kun je op afstand toch het gevoel geven dichtbij te zijn?

Ben je ook zoekende naar het juiste evenwicht tussen controle en vertrouwen? Heb je ook het onbestemde gevoel dat sommige medewerkers veel te hard werken? Of juist erg weinig doen? Of gewoon niet lekker in hun vel zitten? En wat doe je als het op afstand coachen niet aansluit bij jouw leiderschapsstijl?

een

nieuwe

manier

Individueel of in tweetal
Allemaal legitieme vragen waar veel meer leidinggevenden nu mee worstelen. Wij bieden persoonlijke coaching of een duo-leertraject aan om jouw leiderschap op afstand 1-op-1 of samen met een andere leidinggevende te versterken.

Effectief zijn op afstand
In dit leertraject leer je hoe jij zelf omgaat met onzekerheid en werken op afstand. Hoe jouw eigen vitaliteit en werkplezier ervoor staan. En vervolgens hoe je je leiderschap opnieuw vormgeeft. En afstemt op wat je mensen nodig hebben. Je gaat oefenen met het voeren van goede persoonlijke gesprekken op afstand en met het online motiveren van het team om elkaar beter te begrijpen en op een nieuwe manier samen te werken.

Interessant? Download hieronder de brochure.

Adres

Bezoekadres

Hogesteeg 91

3826BD Amersfoort

Postadres

Kapteynstraat 11

1223CA Hilversum

ela wichowska

ela@wow-consult.com

+31 (0)651989026

frank ottenhoff

frank@

oogvoorverandering.nl

+31 (0)646081796

gwendolyn rutten

gru@

insync.nu

+31 (0)628645258

Uw privacy is belangrijk voor ons