ONTWIKKELASSESSMENT

Als medewerker of leider in je kracht komen

Energie 

gevend

Ontwikkelassessment
Hoe kom je als medewerker of leider in je kracht zodat je goed in je vel en effectief in je (volgende) functie staat? Onze ontwikkelassessments zijn een zoektocht naar wat een medewerker of leider écht wil, wat hij in huis heeft en wat hem belemmert. Zodat hij daarna beter in staat is op een zinvolle manier te doen waar hij goed in is.

Passend op persoon én resultaat
We werken niet vanuit een fabrieksmodel maar maken het ontwikkelassessment écht passend op persoon en resultaat. Het is een dag waarin we de deelnemer terugbrengen naar de kern. Diepgaand, warm, persoonlijk en energie gevend. Om het resultaat van de dag te laten beklijven in de organisatie betrekken wij de leidinggevende en collega’s van de deelnemer.

Hoe wij werken
Centraal staan de talenten van de betrokkene. Om een beter beeld te krijgen vragen wij betrokkene om feedback uit de eigen organisatie te verzamelen. Tijdens de dag werken we met twee verschillende adviseurs en een trainingsacteur en daarmee met drie spiegels. Door deze opzet start de persoonlijke ontwikkeling al tijdens de dag. De deelnemer schrijft zijn eigen ontwikkelplan. Daarmee heeft hij de regie in eigen handen, hetgeen weer input is voor een gesprek in de organisatie.
Wanneer van meerwaarde in een way of working traject of leiderschapstraject, kunnen wij onze ontwikkelassessments in koppels uitvoeren waarbij het programma gedeeltelijk gezamenlijk is.

Programma 
Van tevoren bepalen we na de intake welk soort gesprekken/minitraining voor jou het meest effectief zijn. Voorafgaand aan het assessment vul je drie vragenlijsten in en haal je feedback op in je omgeving.
Het ontwikkelassessment is een dagprogramma, waarin je ’s morgens drie mensen ontmoet: twee adviseurs en een trainingsacteur. De resultaten van de gesprekken en de vragenlijsten bespreek je ’s middags met je adviseur en jullie trekken samen conclusies. Je maakt een persoonlijk ontwikkelplan met heldere doelen, concrete stappen en een planning.

Wanneer?
Voor groepen: bij de start van een verandertraject (bijvoorbeeld Way of Working) of een leiderschapstraject. Bij de start van een kweekvijver of talentenpool.
Voor individuen: wanneer je graag effectiever in je werk wil zijn. Of bij ontwikkeling naar een nieuwe functie.

Adres

Bezoekadres

Hogesteeg 91

3826BD Amersfoort

Postadres

Kapteynstraat 11

1223CA Hilversum

ela wichowska

ela@wow-consult.com

+31 (0)651989026

frank ottenhoff

frank@

oogvoorverandering.nl

+31 (0)646081796

gwendolyn rutten

gru@

insync.nu

+31 (0)628645258

Uw privacy is belangrijk voor ons